Hakkımızda
Genel Bilgiler
Misyon/vizyon
Yönetim
Meslek Yüksekokul Müdürü
Müdür Yardımcıları
Meslek Yüksekokul Sekreteri
Bölüm Başkanları
Otel, Lokanta Ve İkram Hizmetleri
Seyahat-turizm Ve Eğlence Hizmetleri
Yetkili Kurullar
Yüksekokul Kurulu
Yüksekokul Yönetim Kurulu
Birim Danışma Kurulu
Kurul Kararları
Yüksekokul Kurulu Kararları
Yüksekokul Yönetim Kurulu Kararları
Birim Danışma Kurulu Kararları
Bölüm Kurul Kararları
Otel Lokanta Ve İkram Hizmetleri Bölüm Kurul Kararları
Seyahat Turizm Ve Eğlence Hizmetleri Bölüm Kurul Kararları
Diğer Toplantı Tutanakları
Organizasyon Şeması
Mevzuat
Sayılarla Yüksekokulumuz
Bölümler
Otel, Lokanta Ve İkram Hizmetleri
Turizm Ve Otel İşletmeciliği Programı
Bölüm Akademik Personel
Aşçılık Programı (pasif)
Seyahat-turizm Ve Eğlence Hizmetleri
Turizm Ve Seyahat Hizmetleri Programı
Bölüm Akademik Personel
Yök Atlas'ta Programlarımız
Personel
Akademik Personel
Akademik Personel
Dönem Sonu İşlemleri
Akademik Personel Memnuniyet Anketi
İdari Personel
İdari Personel
İdari Personel Memnuniyet Anketi
Öğrenci
Sınav Uygulama Esasları
Öğrenci Bilgi Sistemine Giriş/ Öğrenci Numarası/ E-posta Öğrenme
Ders Yazılımları Ve Derslerin Başlaması
Ders Programları
Sınav Programları
Ders Listesi Ve İçerikleri
Turizm Ve Seyahat Hizmetleri Programı Ders İçerikleri
Turizm Ve Otel İşletmeciliği Programı Ders İçerikleri
Ders Muafiyeti Ve Uyum İşlemleri
Başarı Notunun Değerlendirilmesi
Kayıt Dondurma Ve Sildirme İşlemleri
Yaz Okulu İşlemleri
Yatay Geçiş İşlemleri
Akademik Takvim
Staj İşlemleri
Uzaktan Eğitim
Eders-1 Platformu
Yardımcı Araçlar
Canlı Yardım
Trü Online Eğitim
Kalite
Kalite Politikamız
Komisyon Ve Kurullar
Kalite Komisyonları
Kalite Alt Komisyonları
İç Kontrol Çalışma Grubu
Faaliyet Raporu Ve Stratejik Plan Hazırlama Komisyonu
Risk Değerlendirme Komisyonu Ve Risk Yönetim Ekibi
Akademik Teşvik Başvuru Ve İnceleme Komisyonları
Birim Akreditasyon Komisyonları
Erasmus-farabi Ve Mevlana Uyum Komisyonları
Diğer Komisyonlar
İş Akış Süreçleri
Paydaş Katılımı
Paydaş Listesi
Dış Paydaş Memnuniyet Anketi
Raporlar
Stratejik Plan
Faaliyet Raporları
Birim İç Değerlendirme Raporları
Bölüm İç Değerlendirme Raporları
Otel Lokanta Ve İkram Hizmetleri Bölümü Bölüm İç Değerlendirme Raporu
Seyahat Turizm Ve Eğlence Hizmetleri Bölümü Bölüm İç Değerlendirme Raporu
Birim Öz Değerlendirme Raporları
Bölüm Öz Değerlendirme Raporları
Otel Lokanta Ve İkram Hizmetleri Bölümü Bölüm Öz Değerlendirme Raporu
Seyahat Turizm Ve Eğlence Hizmetleri Bölümü Bölüm Öz Değerlendirme Raporu
Dönem Sonu Değerlendirme Raporu
Görev Tanımları
Hassas Görevler
İç Kontrol
İç Kontrol Mevzuat
Kontrol Ortamı Standartları
Risk Değerlendirme Standartları
Kontrol Faaliyetleri Standartları
Bilgi Ve İletişim Standartları
İzleme Standartları
Formlar
Mezun
Mezun Sistemine Giriş
Mezuniyet İşlemleri Ve Açıklamalar
Mezun Öğrenci Sayısı
Mezun Öğrenci Memnuniyet Anketi
Sıkça Sorulan Sorular
İletişim
İletişim Bilgileri
Telefon Ve E-posta Listesi
Yerleşke (konum)
Arama
Yükleniyor
TR
EN
E-Posta
Hakkımızda
Genel Bilgiler
Misyon/Vizyon
Yönetim
Meslek Yüksekokul Müdürü
Müdür Yardımcıları
Meslek Yüksekokul Sekreteri
Bölüm Başkanları
Otel, Lokanta ve İkram Hizmetleri
Seyahat-Turizm ve Eğlence Hizmetleri
Yetkili Kurullar
Yüksekokul Kurulu
Yüksekokul Yönetim Kurulu
Birim Danışma Kurulu
Kurul Kararları
Yüksekokul Kurulu Kararları
Yüksekokul Yönetim Kurulu Kararları
Birim Danışma Kurulu Kararları
Bölüm Kurul Kararları
Otel Lokanta ve İkram Hizmetleri Bölüm Kurul Kararları
Seyahat Turizm ve Eğlence Hizmetleri Bölüm Kurul Kararları
Diğer Toplantı Tutanakları
Organizasyon Şeması
Mevzuat
Sayılarla Yüksekokulumuz
Bölümler
Otel, Lokanta ve İkram Hizmetleri
Turizm ve Otel İşletmeciliği Programı
Bölüm Akademik Personel
Aşçılık Programı (Pasif)
Seyahat-Turizm ve Eğlence Hizmetleri
Turizm ve Seyahat Hizmetleri Programı
Bölüm Akademik Personel
YÖK Atlas'ta Programlarımız
Personel
Akademik Personel
Akademik Personel
Dönem Sonu İşlemleri
Akademik Personel Memnuniyet Anketi
İdari Personel
İdari Personel
İdari Personel Memnuniyet Anketi
Öğrenci
Sınav Uygulama Esasları
Öğrenci Bilgi Sistemine Giriş/ Öğrenci Numarası/ E-Posta Öğrenme
Ders Yazılımları ve Derslerin Başlaması
Ders Programları
Sınav Programları
Ders Listesi ve İçerikleri
Turizm ve Seyahat Hizmetleri Programı Ders İçerikleri
Turizm ve Otel İşletmeciliği Programı Ders İçerikleri
Ders Muafiyeti ve Uyum İşlemleri
Başarı Notunun Değerlendirilmesi
Kayıt Dondurma ve Sildirme İşlemleri
Yaz Okulu İşlemleri
Yatay Geçiş İşlemleri
Akademik Takvim
Staj İşlemleri
Uzaktan Eğitim
Eders-1 Platformu
Yardımcı Araçlar
Canlı Yardım
TRÜ Online Eğitim
Kalite
Kalite Politikamız
Komisyon ve Kurullar
Kalite Komisyonları
Kalite Alt Komisyonları
İç Kontrol Çalışma Grubu
Faaliyet Raporu ve Stratejik Plan Hazırlama Komisyonu
Risk Değerlendirme Komisyonu ve Risk Yönetim Ekibi
Akademik Teşvik Başvuru ve İnceleme Komisyonları
Birim Akreditasyon Komisyonları
Erasmus-Farabi ve Mevlana Uyum Komisyonları
Diğer Komisyonlar
İş Akış Süreçleri
Paydaş Katılımı
Paydaş Listesi
Dış Paydaş Memnuniyet Anketi
Raporlar
Stratejik Plan
Faaliyet Raporları
Birim İç Değerlendirme Raporları
Bölüm İç Değerlendirme Raporları
Otel Lokanta ve İkram Hizmetleri Bölümü Bölüm İç Değerlendirme Raporu
Seyahat Turizm ve Eğlence Hizmetleri Bölümü Bölüm İç Değerlendirme Raporu
Birim Öz Değerlendirme Raporları
Bölüm Öz Değerlendirme Raporları
Otel Lokanta ve İkram Hizmetleri Bölümü Bölüm Öz Değerlendirme Raporu
Seyahat Turizm ve Eğlence Hizmetleri Bölümü Bölüm Öz Değerlendirme Raporu
Dönem Sonu Değerlendirme Raporu
Görev Tanımları
Hassas Görevler
İç Kontrol
İç Kontrol Mevzuat
Kontrol Ortamı Standartları
Risk Değerlendirme Standartları
Kontrol Faaliyetleri Standartları
Bilgi ve İletişim Standartları
İzleme Standartları
Formlar
Mezun
Mezun Sistemine Giriş
Mezuniyet İşlemleri ve Açıklamalar
Mezun Öğrenci Sayısı
Mezun Öğrenci Memnuniyet Anketi
Sıkça Sorulan Sorular
İletişim
İletişim Bilgileri
Telefon ve E-Posta Listesi
Yerleşke (Konum)
Turizm ve Otelcilik Meslek Yüksekokulu
Yüksekokul :::
Yönetim
Otel, Lokanta ve İkram Hizmetleri Bölümü Bölüm Başkanı
Öğr. Gör. Dr. Özge BEKTAŞ GÜMRÜKÇÜ
Otel, Lokanta ve İkram Hizmetleri Bölümü
Bölüm Başkanı
Menüyü Kapat