Akademi Paydaş İşbirliği

Meslek Yüksekokulumuz, eğitim niteliğini artırmak, turizm sektörünün ihtiyaç duyduğu uygulama yetkinliği yüksek işgücü yetiştirmek ve sektörün sorunlarına ilişkin ortak akıl ile değerlendirmelerde bulunmak amacıyla akademi-paydaş iş birliklerini geliştirmeye devam etmektedir. Her fırsatta bölge turizminde söz sahibi kurum ve firma temsilcileriyle bir araya gelerek turizm sektöründe bölgenin vizyon ve marka değerini yükseltmeyi hedefleyen Yüksekokul Yönetimimiz iki oteliyle turizm sektöründe hizmet veren Konak Park Oteli Genel Müdürü Eda Emine ÇAKIR, Genel Müdür Yardımcısı Samet ÖZGÜRBÜZ, Muhasebe Müdürü Kenan ARMUTÇU ile İnsan Kaynakları ve Muhasebe Müdür Yardımcısı Özge KURNAZ’ı ağırladı.
Konak Park Oteli Genel Müdürü Eda Emine ÇAKIR ve ekibinin katılımlarıyla gerçekleşen seminer programı Turizm ve Otelcilik Meslek Yüksekokulu Müdürümüz Sayın Prof. Dr. Çiğdem Şahin BAŞFIRINCI, Yüksekokulumuz öğretim elemanları ve öğrencilerimizin yoğun katılımlarıyla gerçekleştirilmiştir. Sayın ÇAKIR’ın tecrübelerini paylaşarak öğrencilerimize sektörün yapısı ve geleceğine yönelik bilgiler aktardığı seminer, güncel-sektörel konular, staj desteği ve part-time öğrenci istihdamı uygulaması hususlarının konuşulmasıyla son buldu. Sayın Müdürümüz BAŞFIRINCI, “Yüksekokulumuzun her zaman sektörün bizden beklentilerini dikkate alarak ileriye doğru adımlar attığını belirterek sektörlerle olan yoğun iş birliklerimiz sürecek” şeklinde konuştu.