MÜSİAD Trabzon Şubesi Yönetim Kurulu Yüksekokulumuzu Ziyarete Geldiler

MÜSİAD Trabzon Şubesi Yönetim Kurulu olarak MÜSİAD Trabzon Şube Başkanı Mesut İskenderoğlu, MÜSİAD Trabzon Başkan Yardımcısı Engin Kerimoğlu, MÜSİAD Trabzon Şube Kadın Başkanı Elif Çakıroğlu, MÜSİAD Trabzon Turizm Sektör Kurulu Başkanı Nihat Yılmaz, MÜSİAD Genel Merkez Turizm Sektör Kurulu Üyesi Çetin Şahin 13 Mart Çarşamba günü Yüksekokulumuzu ziyarete geldiler. Yüksekokulumuzu temsilen Müdürü Prof. Dr. Çiğdem Şahin Başfırıncı ve Seyahat, Turizm ve Eğlence Hizmetleri Bölüm Başkanı Dr. Öğr. Üyesi Elif Sis Atabay'ın bulunduğu toplantıda taraflar karşılıklı fikir alışverişinde bulundular. Görüşme sonunda MÜSİAD'ın düzenleyeceği Turizm Çalıştayı ile işbirliği kararı alındı.

Yüksekokulumuzu ziyarete gelerek desteklerini ileten MÜSİAD Trabzon Şubesi Yönetim Kuruluna teşekkürlerimizi sunarız.