Turizm ve Otelcilik Meslek Yüksekokulu

2024 Yılı Yatırım Programı kapsamında yapımı planlanan Yüksekokulumuz binası ve Otel projesi için ihtiyaç belirlemesi toplantısı yapıldı.

Rektörlüğümüz tarafından Yüksekokulumuza yapımı planlanan Meslek Yüksekokulumuz ile Uygulama Oteli ve Sosyal Tesis binasının 2024 Yılı Yatırım Programı kapsamına alındığı belirtilmiştir. Yapılacak olan Yüksekokul binası, Uygulama oteli ve Sosyal tesislerin ihtiyaç listesini belirlemek için 05 Mart 2024 Salı günü saat 10:00'da Akademik personelimiz Yüksekokul Müdürümüz Prof. Dr. Çiğdem Şahin Başfırıncı başkanlığında toplanmıştır. Toplantıda inşa edilecek binalarda eğitim ve uygulamalar için gerekli ihtiyaçlar tespit edilerek Yüksekokul sekreterimiz Orhan Zorlu aracılığıyla Üniversitemiz Yapı İşleri ve Teknik Daire Başkanlığı'na sunulmak üzere bir rapor düzenlenmiştir. 

2024 Yılı Yatırım Programına alınan Meslek Yüksekokul binası, Uygulama Oteli ve Sosyal Tesislerin, Üniversitemiz, Yüksekokulumuz, Yüksekokulumuzun değerli öğrencileri ve bölge turizmi için büyük katkıları olacağına inanıyor, katkıda bulunan tüm paydaşlarımıza teşekkürlerimizi iletiyoruz. 

   

İlgili Resimler


Menüyü Kapat