Turizm ve Otelcilik Meslek Yüksekokulu

Emekli Yüksekokul Sekreterimiz Bayraktar'a Veda Yemeği

Turizm ve Otelcilik Meslek Yüksekokulu bünyesinde, 39 yıllık meslek hayatı boyunca özverili ve yapıcı bir anlayışla çalışmalarını yürüten ve emekliye ayrılan Yüksekokul Sekreterimiz Sayın Keleş Bayraktar onuruna veda yemeği düzenlendi.

9 Haziran 2023 tarihinde saat 14:00’te Marenda Restoranda düzenlenen programa, Yüksekokul Müdürümüz Sayın Prof. Dr. Çiğdem Şahin Başfırıncı; Yüksekokul Müdür Yardımcılarımız Sayın Doç. Dr. Selcen Sarı Aytekin ve Sayın Doç. Dr. Dilek Çil; Bölüm Başkanlarımız Sayın Dr. Öğr. Üyesi Elif Sis Atabay ve Sayın Dr. Özge Bektaş Gümrükçü; akademisyenlerimizden Sayın Doç. Dr. Melike Kurtaran Çelik, Sayın Dr. Öğr. Üyesi Esra Bulut, Sayın Dr. Öğr. Üyesi Emre Bulut, Sayın Öğr. Gör. Emrah Ağın ve Sayın Öğr. Gör. Gülay Çakmak katıldılar. Aynı zamanda, Yüksekokulumuza yeni atanan Yüksekokul Sekreterimiz Sayın Orhan Zorlu ve idari personellerimizden Beyza Karahan da programa eşlik ettiler.

Programda teşekkür konuşması yapan Yüksekokul Müdürümüz Sayın Prof. Dr. Çiğdem Şahin Başfırıncı şunları söyledi: “Sayın Keleş Bayraktar görev süresince büyük bir özveri göstermiş, kurumun hedefleri doğrultusunda akademik ve idari personellerimizle her daim sinerji içerisinde çalışmış ve kurumun yararını gözeten bir anlayış taşımıştır. Kendisine değerli hizmetlerinden ötürü hem ekibim adına hem de kendi adıma çok teşekkür ediyorum ve bundan sonraki emeklilik hayatında sağlık, huzur ve mutluluk diliyorum.”

Konuşmanın ardından Yüksekokul Müdürümüz Sayın Prof. Dr. Çiğdem Şahin Başfırıncı tarafından, sayın Keleş Bayraktar’a kıymetli katkılarının anısına kurumumuz adına bir plaket takdim edildi.

Sayın Keleş Bayraktar da görev yaptığı süreçte mesai arkadaşlarından duyduğu memnuniyeti dile getirerek, bu organizasyonu düzenleyen ve katılan herkese teşekkürlerini sundu.

Turizm ve Otelcilik Meslek Yüksekokulu olarak, Sayın Keleş Bayraktar’a kurumumuza sağladığı değerli katkılardan dolayı teşekkürlerimizi sunuyor ve kendisine sağlıklı ve huzurlu bir emeklilik dönemi diliyoruz.

İlgili Resimler


Menüyü Kapat