Turizm ve Otelcilik Meslek Yüksekokulu

19. Mezuniyet Törenimizi Gururla Kutladık

Turizm ve Otelcilik Meslek Yüksekokulumuz 2022-2023 eğitim-öğretim döneminde bölge turizmine 120 yeni mezun daha kazandırmanın gururunu yaşıyor…

Bölge ve ülke turizmi adına önemli kurumların başında gelen Trabzon Üniversitesi Turizm ve Otelcilik Meslek Yüksekokulu, 19. Dönem mezunlarını sektöre kazandırmanın haklı onurunu taşıyor. Yeni mezunların belgelerini ve ödüllerini aldıkları Fatih Eğitim Yerleşkesindeki törende ailelerle bir araya gelen yüksekokulumuz akademisyenleri ve idari personel, genç turizmcileri en güzel dileklerle başarılı geleceğe uğurladı. Genç mezunlar başarmanın heyecanı ile okullarından ayrılmanın burukluğunu bir arada yaşadı.

Yüksekokul Müdürümüz Prof. Dr. Çiğdem Başfırıncı yaptığı konuşmada, “Kendinizi daima yenileyin. Doğrularınızdan taviz vermeyin. Kendinize güvenin ve mesleğinizin itibarını koruyarak daima daha iyiyi, daha ileriyi hedefleyin. Bu yolda elinizden geleni yaparak hep yükseleceğinize inancım tamdır. Yolunuz, bahtınız açık olsun” temennisinde bulundu. Pandemi ve büyük depremler nedeniyle hibrit eğitimle tamamlanan 2022-2023 eğitim öğretim dönemi mezunları da Başfırıncı’ya alkışlarla teşekkür etti.

Konuşmasının devamında velilere teşekkür eden Prof. Dr. Başfırıncı’nın konuşması için sahnedeyken tüm akademisyen arkadaşlarını sahneye çağırması takdir topladı. Yüksekokul idari personeli olan Beyza Karahan’ın uzaktan eğitimle Sosyal Hizmetler Bölümü mezuniyeti nedeniyle kendisine de cübbe giydirilerek törene dahil edildi. İşletme ve Uydu-Haberleşme Bölümlerinden sonra üçüncü üniversitesi Turizm Otelcilik’ten dönem üçüncüsü olarak mezunu olan Ahmet Yiğit’in ödülünü eşi Emine Yiğit aldı.

Törende dönem birincisi Hilal Bulut’un ödülünü Yüksekokul Müdürü Prof. Dr. Çiğdem Başfırıncı verdi. Başarı gösteren mezunlara hocaları plaket, aileleri ise çiçek takdim etti. Daha sonra öğrenciler ve akademisyenler hatıra fotoğrafı çektirdi. Birbirlerine sarılarak veda eden yeni mezunlar gurur, heyecan ve hüznü bir arada yaşadı. Sunumu Dr. Öğretim Üyesi Elif Sis Atabay, Mezuniyet Andını Dr. Öğretim Üyesi Sevda Kanca üstlenirken tören sonundaki 10. Yıl Marşı’nı salondakiler hep birlikte ve coşkuyla söyledi.

Menüyü Kapat