Turizm ve Otelcilik Meslek Yüksekokulu

Park Dedeman Otel Yönetimini ağırladık

Meslek Yüksekokulumuz sektörel paydaşları ile iletişimi geliştiriyor. Bölge turizminde söz sahibi kurum ve firma temsilcileri ile her fırsatta bir araya gelerek turizm otelcilik sektöründe bölgenin vizyon ve marka değerini yükseltmeyi hedefleyen Yüksekokul Yönetimimiz son olarakTrabzon Park Dedeman Oteli Genel Müdürü İlter Sipahi ve Önbüro Müdürü Erhan Karahan’ı ağırladı. Taraflar sektörün karşılıklı fikir alışverişinde bulunarak sektörel kaliteyi yükseltme amacıyla bir araya geldi.

Yüksekokul Müdürümüz Prof. Dr. Çiğdem Başfırıncı “Paydaşlarımızla iletişimi artırıyoruz” diyerek, “Misafirlerimizle güncel-sektörel konular, staj desteği ve part-time öğrenci istihdamı uygulaması hususlarında istişarede bulunduk. Sektörün bizden beklentilerini not ederek karşılama noktasında görüşmelerimiz sürecek” diye konuştu. Görüşmede Dr. Öğretim Üyesi Elif Sis Atabay da hazır bulundu. Park Dedeman yöneticileri görüş ve taleplerini dile getirirken gösterdikleri duyarlılık nedeniyle Başfırıncı ve ekibine teşekkür etti.

İlgili Resimler

Menüyü Kapat