Turizm ve Otelcilik Meslek Yüksekokulu

TRABZON GASTRONOMİ ÇALIŞTAYI'NA KATILIM SAĞLANDI.

13.11.2021, TRABZON, TTSO - Trabzon Valiliği, Trabzon Büyükşehir Belediyesi ve Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası (TTSO) himayesinde Trabzon Turizm Konseyi işbirliği ile 1. Gastronomi Çalıştayı düzenlendi. 

Trabzon'da Gastronomi Çalışmaları, Gastronomide Yerel Mutfağın Sürdürülebilirliği ve Yerel Markalar, Türkiye'de ve Dünyada Gastronomi Şehirleri ve Örnek Uygulamaları, Gastronomide Coğrafi İşaretlerin Önemi başlıklı oturumlarda uzmanlar ve sektör temsilcileri çalıştaya katkı sundu.

Zorlu Grand Otel'de düzenlenen Çalıştay'a Yüksekokulumuz Öğretim Elemanlarından;
Doç. Dr. Melike K. ÇELİK, (moderatör)
Öğr. Gör. Dr. M. Caner KAYA (konuşmacı) ve
Öğr. Gör. Fegan MUTLU (konuşmacı)
oluşturulan masalarda katılım gösterdiler. 


Çalıştayın basına yasıyan haberlerinden bazıları aşağıdaki linklerde görülebilir: 
https://otelgazetesi.com/2021/11/15/hedef-dogu-karadeniz-bolgesinin-gastronomi-liderligi-trabzonda-gastronomi-calistayi/?fbclid=IwAR0rTNAKyOAOH6tbULa8e9ultI72ogCeTwefeZXDSVXKvCVi-f2gzO4TyWQ
 
https://www.haberler.com/trabzon-da-1-gastronomi-calistayi-duzenlendi-14528423-haberi/
 
https://www.sabah.com.tr/trabzon/2021/11/13/trabzonda-1-gastronomi-calistayi-duzenlendi
 
https://www.hurriyet.com.tr/yerel-haberler/trabzon/merkez/trabzonda-gastronomi-calistayi-41938573
 
https://www.ttso.org.tr/haber/7421/trabzon&39;da-1-gastronomi-calistayi-duzenlendi/
 
Menüyü Kapat