SEKTÖR-ÖĞRENCİ BULUŞMASI ETKİNLİKLERİ

Trabzon Üniversitesi Turizm ve Otelcilik Meslek Yüksekokulu, kariyer fırsatlarının değerlendirildiği, donanımlı işgücü ihtiyacı açısından okulun sektörel ve bölgesel bazda önemine işaret edildiği ve turizm sektöründeki bölgesel ve uluslararası gelişmelerin ortaya konulduğu bir sektör- öğrenci buluşmasına daha ev sahipliği yaptı.
Okulumuz, bu buluşmada, turizm alanında hem sektörün hem de Accor grubu markasının önemli otellerinden biri olan Novotel temsilcilerini ağırladı. 10.11.2021 tarihinde Mahmut Goloğlu Kültür Merkezi’nde gerçekleşen buluşmaya Novotel Genel Müdürü Sayın Cem Bora Sevim, Eğitimden Sorumlu İnsan Kaynakları Yetkilisi Sayın Özlem Birinci, Yiyecek- İçecek Müdürü Sayın Cihan Yılmaz ve Odalar Bölümü Müdürü Sayın Oğuzhan Bıyıklı’dan oluşan, alanında ulusal ve uluslararası tecrübeye sahip uzman bir ekip katıldı. Turizm ve Otelcilik Meslek Yüksekokulu Müdürü Sayın Prof. Dr. Çiğdem Şahin Başfırıncı ile okul akademisyenlerinin ev sahipliği yaptığı ve Öğr. Gör. Sayın Dr. Elif Sis Atabay’ın sunumuyla gerçekleşen buluşma öğrenciler tarafından büyük bir ilgi ile karşılandı.
Novotel yöneticilerinin kendi kariyer süreçlerine ve sektörün taşıdığı potansiyele ilişkin aktarımlarının yapıldığı buluşmanın, öğrencilerimizin perspektifine önemli katkılar sağlayacağı düşünülmektedir.

Etkinlikle ilgili fotoğraflara aşağıda ulaşabilirsiniz (gerçek boyutunda görmek için fotoğrafın üzerine tıklamanız yeterlidir)