Turizm ve Otelcilik Meslek Yüksek Okulu Yönetimi ile Özel Sektör Temsilcileri Arasındaki Buluşmalar

TURİZM VE OTELCİLİK MESLEK YÜKSEK OKULU YÖNETİMİ İLE ÖZEL SEKTÖR TEMSİLCİLERİ ARASINDAKİ BULUŞMALAR DEVAM EDİYOR

Trabzon Üniversitesi Turizm ve Otelcilik Meslek Yüksekokulu ile özel sektör temsilcileri arasında iş birliği alanlarını genişletmeye yönelik buluşmalara bir yenisi daha eklendi. Trabzon turizmine hizmet veren önemli kuruluşlardan birisi olan Novotel’e yönelik okulumuz Müdürü Prof. Dr. Çiğdem Şahin Başfırıncı başkanlığındaki heyetin 5 Temmuz’da otel yöneticilerine gerçekleştirmiş olduğu ziyaretin ardından Novotel Genel Müdür Cem Bora Sevim başkanlığında bir ekip 3 Kasım günü iade-i ziyarette bulundu. Görüşmede daha önceki ziyarette konuşulan öğrencilerin kendilerini geliştirebilmeleri ve mesleki yeterliliklerini arttırabilmeleri amacıyla işyerinde mesleki eğitim ve staj imkanı sağlanması hususlarının bir protokole bağlanarak iş birliği yapılması kararı alındı. Okulumuz binasında gerçekleştirilen toplantıya Genel Müdür Sevim’in yanı sıra Novotel Eğitimden Sorumlu İnsan Kaynakları Yetkilisi Özlem Birinci, Yiyecek- İçecek Müdürü Cihan Yılmaz,  Odalar Bölümü Müdürü Oğuzhan Bıyıklı ve Mutfak Sorumlusu Barış Topaloğlu katılırken Turizm ve Otelcilik Meslek Yüksekokulu adına müdür Prof. Dr. Şahin Başfırıncı’nın yanı sıra  Müdür Yardımcısı Dr. Öğr. Üyesi Selcen Sarı Aytekin, Otel, Lokanta ve İkram Hizmetleri Bölümü Bölüm Başkanı Öğr. Gör. Dr. Muhammet Caner Kaya, Seyahat-Turizm ve Eğlence Hizmetleri Bölümü Bölüm Başkanı Öğr. Gör. Dr. Elif Sis Atabay, Dr. Öğr. Üyesi Esra Bulut, Öğr. Gör. Dr. Özge Bektaş Gümrükçü ve Öğr. Gör. Arzu Aktaş katıldılar.