Sivil Toplum – Özel Sektör – Üniversite İşbirliği Buluşması

Trabzon Üniversitesi Turizm ve Otelcilik Meslek Yüksekokulu Müdürü Prof. Dr. Çiğdem Şahin Başfırıncı, 10.09.2021 tarihinde Turizm İşletmecileri ve Seyahat Acentaları Derneği (TİSAD) Başkanı Murat Çavga ve A Grubu Seyahat Acentası Sahibi Ahmet Akçay ile bir araya gelerek turizm endüstrisinde üniversite özel sektör işbirliği olanakları hakkında görüş alış verişlerinde bulundu. Görüşmede, Turizm ve Otelcilik Meslek Yüksek Okulu öğrencilerinin mesleki eğitim olanaklarının yanısıra, mezuniyet sırasında ve mezuniyet sonrasında mesleğe kazandırılması için atılabilecek adımlar görüşüldü. Öğretim Gör. Nihat YILMAZ ve Öğr. Gör. Dr. Muhammet Caner KAYA‘nın da katıldığı toplantıda, Turizm İşletmecileri ve Seyahat Acentaları Derneği ile işbirliğine yönelik protokol anlaşmasının detayları da görüşüldü.