Meslek Yüksekokulumuzda Devir-Teslim Töreni Yapıldı

Üniversitemiz Öğretim Üyesi Prof. Dr. Çiğdem ŞAHİN BAŞFIRINCI’nın, 3 Haziran 2021 tarihinde Meslek Yüksekokulumuza Müdür olarak atanması dolayısıyla devir-teslim töreni düzenlendi.

Rektörümüz Prof. Dr. Emin AŞIKKUTLU, Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Hüseyin SERENCAM ile akademik ve idari personelimizin katılımıyla Meslek Yüksekokulumuzda gerçekleşen törende, Müdürümüz Prof. Dr. Çiğdem ŞAHİN BAŞFIRINCI, görevini Prof. Dr. Erdem TAŞDEMİR’den devraldı.

Düzenlenen tören ile görevi devralan Müdürümüz Prof. Dr. Çiğdem ŞAHİN BAŞFIRINCI, Meslek Yüksekokulumuza vermiş olduğu emeklerden ve sağlamış olduğu katkılardan dolayı Prof. Dr. Erdem TAŞDEMİR’e teşekkürlerini iletti.

Görevi devreden Prof. Dr. Erdem TAŞDEMİR ise yeni görevi dolayısıyla Müdürümüz Prof. Dr. Çiğdem ŞAHİN BAŞFIRINCI’yı tebrik ederek başarı temennisinde bulundu.

Tören, günün anısına hatıra fotoğrafı çekiminin ardından son buldu.