ÜNİVERSİTE-ÖZEL SEKTÖR İŞ BİRLİĞİ ÇERÇEVESİNDE TEKNİK GEZİ DÜZENLENMİŞTİR.

17.10.2022 Pazartesi günü Sera Lake Hotel’e ÜNİVERSİTE-ÖZEL SEKTÖR İŞ BİRLİĞİ ÇERÇEVESİNDE Teknik gezi düzenlenmiştir. Geziye Yüksekokulumuz akademik personeli ile I. ve II. Sınıf öğrencileri katılım göstermiştir.

Sera Lake Hotel’in ev sahipliğinde gerçekleşen gezi kapsamında öğrencilerimize sunum yapılarak otel ve çevresi gezdirilmiştir. Sunumda; Sera Lake Hotelin tanıtımı, departmanları hakkında genel bilgiler verilerek, Yüksekokul öğrencilerimize staj ve part-time çalışma koşulları açıklamıştır. Soru-Cevap şeklinde devam eden toplantı kokteyl ile sona ermiştir.

Sera Lake Hotel’e nazik ev sahipliğinden dolayı Başta Genel Müdürü Bülent Sarıaltın, Halkla İlişkiler Müdürü Suzan Dural ve Muhasebe Müdürü Ali Likos olmak üzere tüm çalışanlarına teşekkürlerimizi sunuyor ve çalışmalarında başarılar diliyoruz.