TRABZON OT LEZZETLERİ FESTİVALİ GERÇEKLEŞTİRİLDİ

4 Haziran 2022 Cumartesi günü, TTSO - Trabzon Valiliği, Trabzon Büyükşehir Belediyesi ve Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası tarafından organize edilen, Trabzon Olgunlaşma Enstitüsü ve Trabzon Turizm konseyi tarafından desteklenen Trabzon Ot Lezzetleri Festivali, "Doğadan Tabağa, Nineden Toruna" sloganıyla gerçekleştirildi.

Trabzon Olgunlaşma Enstitüsü bahçesinde yapılan Trabzon Ot Lezzetleri Festivali'ne Trabzon Valisi İsmail Ustaoğlu, Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası (TTSO) Başkanı M. Suat Hacısalihoğlu, Trabzon Milli Eğitim Müdürü Burak Fettahoğlu, Trabzon Ticaret Borsası Başkanı Eyyüp Ergan, Tarım İl Müdürü Cahit Gülbay, Sağlık İl Müdürü Hakan Usta, Gastronomi Turizmi Derneği Başkanı Gürkan Boztepe, protokol üyeleri, aşçılar, öğrenciler ve diğer ilgililer katıldı.

Festivale Yüksek Okulumuzu temsilen Öğr. Gör. Fegan MUTLU  ve Doç. Dr. Melike KURTARAN ÇELİK katıldı.

JÜRİ ÜYELERİNE PLAKET VERİLDİ

Açılış konuşmalarının ardından Trabzon Valisi İsmail Ustaoğlu ve TTSO Başkanı M. Suat Hacısalihoğlu tarafından Trabzon Ot Lezzetleri Festivali'ne katılımları ve yarışmalardaki jüri üyelikleri nedeniyle Gastronomi Turizmi Derneği Başkanı Gürkan Boztepe, Trabzon Üniversitesi TOMYO Öğretim Görevlisi Fegan Mutlu, Trabzon Olgunlaşma Enstitüsü Yiyecek İçecek Hizmetleri Bölümü Alan Şefi Sibel Özdemir, Ramada Otel Mutfak Şefi Nizam Bülbül, Grand Vaves Otel Muftak Şefi Özgür Özçetinkaya, Şef Tuna Aktan ve Şef Akif Budak'a plaket verildi.