Turizm ve Otelcilik Meslek Yüksekokulu

YÜKSEKOKULUMUZDAN REKTÖRLÜĞÜMÜZE HİZMET İÇİ EĞİTİM - II

            Yüksekokulumuz tarafından rektörlükte görevli personele yönelik olarak yiyecek içecek hizmetleri ve uygulaması (servis ve servis teknikleri, servis teknikleri amacı, önemi, servis elemanı genel özellikleri, yiyecek içecek servisi kuralları, genel temizlik ilkeleri, yiyecek- içecek servisi nasıl yapılır, servis kimden başlar, protokol bilgisi, sofra protokolü, yiyecek içecek servis uygulaması gibi.) konuları hakkında hizmet içi eğitimi verilmiştir.

            Turizm ve Otelcilik Meslek Yüksekokulu Öğretim Elemanlarımızdan Öğr. Gör. Fegan MUTLU tarafından 21 Nisan 2022 tarihinde verilen hizmet için eğitimde, personele yiyecek içecek servis teknikleri bilgi ve becerisi kazandırılmıştır..

            Öğr. Gör. Fegan MUTLU 'ya kurumumuza olan katkılarından dolayı teşekkür ediyoruz.

İlgili Resimler

Menüyü Kapat